LOADING

Hoe slank blijven of gewicht verliezen in december

Hoe slank blijven of gewicht verliezen in december

by SLANKZIJN november 23, 2022
Kerstinkopen, verstandige keuzes om slank te blijven in December
Kerstinkopen, verstandige keuzes om slank te blijven in December

Feestdagen staan weer voor de deur!

Het kan moeilijk zijn om slank te blijven, in december en gefocust te blijven op eventuele doelstellingen voor gewichtsverlies wanneer de feestdagen voor de deur staan.

De verleiding om te veel te eten is groter dan normaal door al het feestelijke eten dat ineens overal te vinden is. Er zijn echter een paar manieren waarop u nog steeds van de vakantie kunt genieten zonder uw dieet te verpesten en slank te blijven.

Ik heb een lijst met tips en trucs samengesteld om u te helpen slank te blijven in december:

De informatie kan u helpen slimmere voedingskeuzes te maken en onnodige gewichtstoename tijdens de feestdagen te voorkomen.

calorie-inname bijhouden

Het is belangrijk om bij te houden wat u gedurende de dag eet om op de hoogte te blijven van uw calorie-inname en het effect ervan op uw lichaam.

Chocolade

Vermijd het eten van meer dan drie stukjes chocolade per dag.

Pas op met deze lekkernij!

Blijf gehydrateerd!

Probeer voor elke maaltijd en tussendoortje een glas water te drinken. Dit zal u helpen uw porties onder controle te houden. Probeer het Mayo Clinic-dieet voor kinderen

Slaap voldoende

Een van de gemakkelijkste manieren om te voorkomen dat u zich moe en futloos voelt, is door voldoende te slapen. Dit kunt u doen door een vaste bedtijd in te stellen en u eraan te houden, schermen minstens een uur voor het slapen gaan uit te zetten, cafeïne na de middag te vermijden, alcohol te vermijden voor het slapengaan en zachte slaapverlichting in de slaapkamer te gebruiken.

Caloriearm alternatief

Als u in de stemming bent voor iets zoets, ruil dan voor een gezonder, caloriearm alternatief zoals yoghurt of fruitsalade met een appel!

Gezonde snacks

Kies gezonde snacks zoals groenten en fruit in plaats van snoep!

Eet alsjeblieft niet te veel calorieën!

Alcohol, zoals bier, witte wijn en rode wijn bevatten ook koolhydraten die slecht zijn voor gewichtsverlies. Vermijd het drinken van alcohol tijdens de feestdagen om gewichtstoename te verminderen.

Zorg ervoor dat u uw dagelijkse calorie-inname rond de 1.500 houdt. Hamburger- en hotdog broodjes, brood, bagels en broodjes zijn rijk aan koolhydraten. Een klein broodje hamburger bevat bijvoorbeeld meer dan 100 calorieën met slechts 7 gram eiwit. Een stuk brood gemaakt met witte bloem heeft ongeveer 110 calorieën, terwijl een appel slechts 38 calorieën bevat met maar liefst 6 gram

Sla het ontbijt niet over!

Het ontbijt helpt u op gewicht te blijven en vermindert de honger gedurende de dag. -Drink veel water, thee of koffie in plaats van suikerhoudende dranken zoals frisdrank of alcohol.

Voordat u gaat slapen

Eet 2 uur voordat u naar bed gaat niet meer. Probeer niet te eten voordat u gaat slapen, wanneer uw lichaam aan het verteren is.

Gezond eten met de feestdagen
Social Shares

Related Articles

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *