LOADING

Een passend dieet kiezen dat bij jou past!

De Keto Revolutie

Gemakkelijke dieet waar Nederland nog meer van zal gaan horen.

Ben je het zat om van dieetplannen af ​​te vallen vanwege een laag energieniveau, hunkeren naar voedsel en je gewoon ellendig voelen?
 
Dan is het ketogene dieet wellicht de oplossing.
Deze dieetbenadering is anders dan alle andere, omdat het jouw lichaam in een staat brengt waarin honger bijna niet bestaat
 
Een keto- of ketogeen dieet is een koolhydraatarm, matig eiwitrijk, vetrijk dieet dat u kan helpen effectiever vet te verbranden. Het heeft veel voordelen voor gewichtsverlies, gezondheid en prestaties.
 

Lees meer op de site!
Een dieet wat bij jou past

Val niet voor trucs als het gaat om gewichtsverlies of gewichtswinst! 

Dit zijn de tips van René van Rijt !

Evalueer diëten zorgvuldig om er een te vinden die bij jou past.

Als het gaat om gewichtsverlies, is er geen gebrek aan advies. Tijdschriften, boeken en websites beloven allemaal dat je al het gewicht dat je wilt voorgoed verliest of krijgt, met diëten die vet of koolhydraten elimineren of die superfoods of speciale supplementen gebruiken.

Welke aanpak?

Hoe weet je met zoveel tegenstrijdige opties welke aanpak voor jou zou kunnen werken? Hier zijn enkele suggesties voor het kiezen van een afslank programma of gewichtswinst programma.

Betrek je arts bij jou inspanningen om af te vallen

Praat met je arts voordat je met een afslankprogramma begint. Jouw arts kan je medische problemen en medicijnen die jou gewicht kunnen beïnvloeden beoordelen en je begeleiden bij een programma op jou afgestemd. En je kunt bespreken hoe je veilig kunt oefenen, vooral als u fysieke of medische problemen hebt of pijn heeft bij dagelijkse taken.

Vertel jouw arts over je eerdere pogingen om af te vallen. Wees open over het passende dieet wat je prefereert.

Overweeg jouw persoonlijke behoeften

Er is niet één dieet of afslankplan voor iedereen. Maar als u je voorkeuren, levensstijl en gewichtsverliesdoelen overweegt, zul je waarschijnlijk een plan vinden dat u op jou behoeften kunnen worden afgestemt.

Denk voordat je met een afslankprogramma begint aan:

 • Diëten die je hebt geprobeerd. Wat vond je leuk of niet leuk aan hen? Heb je het dieet kunnen volgen? Wat werkte of werkte niet? Hoe voelde je je fysiek en emotioneel tijdens het dieet?
 • Jouw voorkeuren. Doe je liever alleen een afslankprogramma of wil je steun van een groep? Als je van groepsondersteuning houdt, geef je de voorkeur aan online ondersteuning of persoonlijke ontmoetingen?
 • Jouw budget. Voor sommige programma’s voor gewichtsverlies moet u supplementen of maaltijden kopen, klinieken voor gewichtsverlies bezoeken of ondersteuningsbijeenkomsten bijwonen. Passen de kosten binnen uw budget?
 • Andere Overwegingen. Heeft u een gezondheidstoestand, zoals diabetes, hartaandoeningen of allergieën? Heeft u culturele of etnische eisen of voorkeuren met betrekking tot eten?

Zoek naar een veilig, effectief afslankprogramma

Langzaam dietenHet is verleidelijk om de beloften van snel en dramatisch gewichtsverlies waar te maken, maar een langzame en gestage aanpak is gemakkelijker vol te houden en verslaat gewoonlijk snel gewichtsverlies op lange termijn. Een gewichtsverlies van 0,5 tot 2 pond (0,2 tot 0,9 kg) per week is een typische aanbeveling.

Snel gewicht verlies

In sommige situaties kan sneller gewichtsverlies veilig zijn als het op de juiste manier wordt gedaan, zoals een zeer caloriearm dieet met medisch toezicht of een korte snelstartfase van een plan voor gezond eten.

Succesvol gewicht verliezen

Succesvol gewichtsverlies vereist een langdurige verbintenis om gezonde levensstijlveranderingen aan te brengen in eten, lichaamsbeweging en gedrag. Gedragsverandering is van vitaal belang en kan de grootste impact hebben op uw inspanningen op het gebied van gewichtsverlies op de lange termijn.

Zorg ervoor dat u een plan kiest waarmee u kunt leven. Zoek naar deze functies:

 • Flexibiliteit. 

  Een flexibel dieet plan verbiedt bepaalde voedingsmiddelen of voedselgroepen niet, maar omvat in plaats daarvan een verscheidenheid aan voedingsmiddelen van alle grote voedselgroepen. Een gezond dieet omvat groenten en fruit, volle granen, magere zuivelproducten, magere eiwitbronnen en noten en zaden. Een flexibel plan laat je af en toe een redelijke verwennerij toe als je wilt. Het moet voedsel bevatten dat u in uw plaatselijke supermarkt kunt vinden en dat u graag eet. Het plan moet echter alcohol, suikerhoudende dranken en suikerrijke snoepjes beperken, omdat de calorieën erin onvoldoende voedingsstoffen bevatten.

 • Balans. 

  Uw plan moet voldoende voedingsstoffen en calorieën bevatten. Grote hoeveelheden van bepaalde voedingsmiddelen eten, zoals grapefruit of vlees; drastisch snijden van calorieën; of het elimineren van hele voedselgroepen, zoals koolhydraten, kan voedingsproblemen veroorzaken. Veilige en gezonde voeding vereist geen overmatige vitamines of supplementen.

 • Waarschijnlijkheid.

  Een passend dieet moet voedsel bevatten dat u lekker vindt, dat u graag voor het leven eet – niet dat u in de loop van het plan kunt verdragen. Als je het eten op het plan niet lekker vindt, als het plan te restrictief is of als het saai wordt, zul je je er waarschijnlijk niet aan houden, dus gewichtsverlies op lange termijn is onwaarschijnlijk.

 • Werkzaamheid. 

  Je plan moet fysieke activiteit omvatten. Oefening plus minder calorieën kunnen helpen om jouw gewichtsverlies een boost te geven. Oefening biedt ook tal van gezondheidsvoordelen, waaronder het tegengaan van spiermassaverlies dat optreedt bij gewichtsverlies. En lichaamsbeweging is een belangrijke factor bij het handhaven van gewichtsverlies.

Een passend dieet kiezen dat bij jou past!

De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren

=========================================

Gemakkelijke dieet waar Nederland nog meer van zal gaan horen.

 

Ben je dieetplannen om af ​​te vallen zat vanwege o.a. een laag energieniveau, hunkeren naar voedsel en je gewoon ellendig voelen?
 
Dan is het ketogene dieet wellicht de oplossing!
 
Deze dieetbenadering is anders dan alle andere, omdat het jouw lichaam in een staat brengt waarin honger bijna niet bestaat.
 
Een keto- of ketogeen dieet is een koolhydraatarm, matig eiwitrijk, vetrijk dieet dat u kan helpen effectiever vet te verbranden. Het heeft veel voordelen voor gewichtsverlies, gezondheid en prestaties.
 

Lees meer op de site!
Een snelle gemakkelijke en lekkere oplossing!

Voor een snel en blijvend resultaat met een koolhydraatarm dieet.

Doordat de recepten eenvoudig zijn te bereiden met afgestemde ingrediënten

Geen JoJo effecten zoals bij de standaard dieten, wat vaak al snel begint nadat je begonnen bent. En vaak zijn dit soort diëten zo streng, dat je het snel wilt opgeven.

Geen JoJo efect en plezierig om te doen!

De schrijver heeft een gedegen onderzoek gedaan de resultaten kun je vinden op zijn website.

Bovendien kun je ook het fysieke boek of het e-book kopen op de website met een 60 dagen niet goed geld terug garantie (zonder vragen te stellen).

Lees meer op de site!
Voeding en lichaamsbeweging in het boek ``FitCooking``

Een boek over lifestyle, afvallen en gezond koken

Of je nu een losse training doet of traint voor een groot sportevenement, wat je eet en drinkt is echt belangrijk.

De juiste voeding helpt je om zo goed mogelijk te presteren en je doelen te bereiken!

Het geeft niet alleen energie om je lichaam van brandstof te voorzien tijdens het sporten, maar vermindert ook het risico op letsel en ziekte en helpt je daarna snel te herstellen. Dus welk voeding moet je eten en wanneer kun je het het beste eten?

Lees meer op de site!